Service

Åtvidabergs bibliotek

Åtvidabergs bibliotek finns i lokalerna som en gång var Facits gamla B-fabrik. Det är ett integrerat folk- och gymnasiebibliotek som även tillhandahåller turistinformation.

Biblioteket erbjuder ett brett utbud av alla slags medier. Här kan du släktforska och använda datorer med internetuppkoppling samt kopiator.

På nätet når du oss hemifrån, dygnet runt. Sök efter böcker, ljudböcker, skivor och filmer i vår katalog. Låna om och beställ eller ladda ner och lyssna online på e-böcker.

Åtvidabergs bibliotek är en del av Götabiblioteken där folkbiblioteken i Östergötland samt Tranås samarbetar. Det innebär att du kan låna och lämna tillbaka dina lån på det Götabibliotek som passar dig bäst. Med ett konto hos Götabiblioteken får du tillgång till cirka 1,5 miljoner böcker, ljudböcker, talböcker, e-medier, filmer, spel, tidningar och därtill flera databaser med miljontals musikfiler och tidningsartiklar.

Kontaktinformation

B-fabriksgränd 4
59730 Åtvidaberg
Telefon: 0120-83197

E-post: biblioteket@atvidaberg.se
Hemsida: http://www.gotabiblioteken.se/

Hitta hit

Öppettider

Biblioteket har även meröppet. Meröppet innebär att du kan besöka biblioteket även när personal inte finns på plats, utanför de ordinarie öppettiderna.


Meröppet på biblioteket


Måndag-torsdag klockan 7-20,
Fredag klockan 7-18
Lördag-söndag klockan 9-16


Kom in på biblioteket och prata med personalen om du vill aktivera tjänsten meröppet.


Vardag före röd dag är biblioteket bemannat till klockan 15. Helgdag/röd dag samt påskafton, pingstafton, midsommarafton, julafton och nysårsafton har biblioteket meröppet.

Res med kollektivtrafiken

Faciliteter

  • WC/Toalett
  • Samlingsrum